Metinkale İlkokulu

Vizyon: VİZYONUMUZ Okulumuzu, 21. yüzyıla yakışır fiziki yapıya kavuşturarak; öğrencilerimizi, velilerin ve çevrenin etkin katılımıyla, Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda; Doğru, Dürüst, Araştırmacı, Özgüvenini kazanmış, Çalışkan, Bireyler olarak yetiştirip, Okulumuzu Akçaabat’ın seçkin bir okulu haline getirmektir.

Misyon: MİSYONUMUZ Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş çağdaş, demokratik, lider özelliklerini sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş öğrenciler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onları bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için VARIZ.

Başarılar:

Saatler: Ders Başlangıç: 08:30 Ders Bitiş: 14:30